بلغور به شیر :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

بلغور به شیر

مواد لازم: حبوبات ( گندم خردشده، عدس، تخود)، آب، شیر، نمک.

طرز پخت: پس از خیس نمودن گندم خرد شده ( بلغور) و حبوات به مدت 4 ساعت، آن را در آب جوش ریخته  تا مدت 1 ساعت جوش بخورد، پس از گذشت یک ساعت حرارت را کم کرده و شیر را به ان اضافه می کنیم.مجدداً شعله را زیاد می کنیم. پس از حدود 1 ساعت جوش خردن و پخته شدن، غذا آماده می شود.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

    

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


مهدیه ۱۱ ارديبهشت ۰۰، ۱۴:۳۷

خوشمزه بود ممنون ازتون

علی.صحرا ۲۶ تیر ۹۹، ۲۱:۲۴

برای زمستون یه سوپ خیلی خوبه ولی کاش یه مواد دیگرم قاطیش کنید که خوشرنگتر بشه 

سلام ۲۴ ارديبهشت ۹۸، ۱۴:۱۸
یه بار درست کردم. خیلی خوشمزس
ممنون از مطالب خوبتون
۱
۲۹ اسفند ۱۳۹۷
۳
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما