مواد لازم: حبوبات ( گندم خردشده، عدس، تخود)، آب، شیر، نمک.
طرز پخت: پس از خیس نمودن گندم خرد شده ( بلغور) و حبوات به مدت 4 ساعت، آن را در آب جوش ریخته تا مدت 1 ساعت جوش بخورد، پس از گذشت یک ساعت حرارت را کم کرده و شیر را به ان اضافه می کنیم.مجدداً شعله را زیاد می کنیم. پس از حدود 1 ساعت جوش خردن و پخته شدن، غذا آماده می شود.
منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط:
خوشمزه بود ممنون ازتون