خرفگی :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

خرفگی

مواد لازم: خرفه، پیاز، روغن، ادویه

گیاه خرفگی که در فصل بهار به صورت خود روی رشد می کند یکی از غذاهای سنتی شهرستات گناباد محسوب می شود.

طرز پخت: پیاز را در  روغن سرخ کرده و خرفه و ادویه جات را به آن اضافه می کنیم و باهم تفت می دهیم.

این غذا گاهی به صورت اشکنه و ترشی نیز مصرف می شود.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

    

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


عالیه ۲۴ ارديبهشت ۹۸، ۱۴:۱۷
هالیه
۱
۲۹ اسفند ۱۳۹۷
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما