نان سرموکی ( تره وحشی ) :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

نان سرموکی ( تره وحشی )

مواد لازم: گیاه سِرموک، آرد گندم، پیاز، ادویه

طرز تهیه: گیاه سرموک را آب پز کرده و همراه با پیاز و ادویه مورد نظر به خمیر در حال ورز دادن اضافه می کنند و همچون نان قلیف آن را می پزند.


منبع: رضایی، سعید، کتاب کاخک،چاپ اول: 1391،مشهد: صیانت.


طالب مرتبط: 

     

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


صبا ۲۱ ارديبهشت ۹۸، ۱۷:۲۱
چه نون جالبی
پاسخ : بله، گناباد نونه ای متنوع، مقوی و خوشمزه ای داره
۱
۱ فروردين ۱۳۹۸
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما