مواد لازم: گوشت گوسفندی، ادویه، نمک، نان تافتون
طرز پخت: گوشت گوسفندی را به صورت نگینی برش داده و درون دیگ یا قابلمه ای می ریزند و می گذارند خود به آرامی تفت داده شود، روغنی که گوشت ها در آن تفت می خورد هم می تواند از چربی خود گوشت باشد ( روغن چربی گوسفند) و یا نوع دیگر روغن استفاده شود. هنگام تفت مقدار خیلی کم نمک و ادویه چون فلفل یا زردچوبه به آن اضافه می کنند. پس از سرخ شدن گوشت ها،نوبت به سرو غذا می رسد. برای این کار نان های تافتون را از عرض برش داده ودرون بشقاب قرار می دهند و به مقدار لازم قورمه ها را میان دو تکنه نان برش داده شده می ریزند. این کار برای جذب شدن روغن اضافه گوشت ها در نان و خوش طعم شدن نان ها و گرم ماندن غذا می شود.
منبع: رضایی، سعید، کتاب کاخک،چاپ اول: 1391،مشهد: صیانت.
مطالب مرتبط: