خوراک سرموک یا سرموکی :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

خوراک سرموک یا سرموکی

اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت گیاهی پیاز دار با برگ های سوزنی از خانواده تره در میان زمین های کشاورزی می روید که در گناباد آن را " سرموک " می نامند. پس از جمع آوری، تمیز کردن و خرد کردن آن را در آب ریخته و می پزند. پختن این سبزی قبل از استفاده آن در غذا برای آسانتر هضم آن است. مانند خوراک اسفناج سرموک ها را پس از پخت با مقداری پیاز تفت داده و ادویه های مورد نظر را به آن اضافه وی کنند و غذا آماده است.


منبع: رضایی، سعید، کتاب کاخک،چاپ اول: 1391،مشهد: صیانت.


مطالب مرتبط:

    

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


سارا ۲۳ ارديبهشت ۹۸، ۰۹:۳۲
خیلی  خوبه
هم دارو هم غذا
۱
۱ فروردين ۱۳۹۸
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما