نان قلیفی گنابادی :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

نان قلیفی گنابادی

مواد لازم: آرد، نمک، زعفران، زیره، آب، مایه خمیر.

طرز پخت: تمامی مواد را باخمیر مخلوط کرده و به خوبی آن را ورز می دهیم تا مواد در خمیر پخش شده و حالیت یکدست به خود بگیرد. خمیر را به  قطعات مورد نظر تقسیم کرده و اصطلاحاً آن را چانه می کنیم. سپس آن را در محیطی گرم قرار می دهیم تا پف کرده و اصطلاحا ورز بیاید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن درون آن میریزیم، پس از داغ شدن روغن خمیر را درون قابلمه قرار داده و به وسیله دست یا شیئی پهن مانند کفگیر آن را درون قابلمه پهن می کنیم. و پس از پخته شدن آن را پشت و رو می کنیم تا قسمت رویی آن نیز پخته شود..


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     
  • نان سرموکی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


بابایی ۱۷ ارديبهشت ۹۸، ۱۰:۰۶
این نان خیلی خوشمزه و مقوی هست. به همه توصیه می کنم برای صبحانه این نان را بپزند.
۱
۲ فروردين ۱۳۹۸
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما