نان روغن جوشی گنابادی :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

نان روغن جوشی گنابادی

مواد لازم: آرد، آب، نمک، روغن

طرز پخت: این نان محلی همچون نان قلیفی تهیه و پخته می شود. با این تفاوت که به جای قابلمه از ماهی تابه استفاده شده و این خمیر فاقد هیچ گونه افزودنی (سیزیجات و ادویه جات) است.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


سارا ۱۷ ارديبهشت ۹۸، ۱۰:۰۵
خیلی خوبه که آموزش غذا های سنتی شهرتون رو داخل وبسایتتون قرار دادید.
موفق باشید.
۱
۲ فروردين ۱۳۹۸
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما