اشکنه قروت :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

اشکنه قروت

اشکنه قروت یا کشک یکی از غذا های سنتی محبوب شهرستان گناباد است که محبوب ترین نوع اشکنه و زودپز بین مردم محسوب می شود.

مواد لازم: روغن، قروت (کشک)، نعنا و گردو.

طرز پخت: به اندازه دو قاشق غذا خوری روغن در ظرفی ریخته و بعد روی حرارت شعلع قرار می دهیم. صبر می کنیم روغن داغ شود، بعد نعنا و گردو به آن اضافه می کنیم. کشک ساییده شده و حل شده در آب را بعد از دو دقیقه به ان اضافه کرده و هم میزنیم. بعد از آنکه غذا کمی داغ شد آماده می شود.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

    


ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


عالی ۲۶ ارديبهشت ۹۸، ۱۱:۳۸
زنده باد اشکنه، زنده باد سادگی، زنده باد گنابادی
۱
۱۶ اسفند ۱۳۹۷
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما