اشکنه گشنیز :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

اشکنه گشنیز

اشکنه گشنیز  یکی از غذا های محلی  شهرستان گناباد و از نوع زودپز است که همچنان گل سفره های گنابادی هاست.

مواد لازم: گشنیز، روغن، پیاز، تخم مرغ، ادویه، رشته پلویی و گوشت چرخ کرده.

طرز پخت: پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. گشنیز های آسیاب شده را به همراه فلفل، زردچوبه و نمک را به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت دادن، مقداری آب به آن اضافه کرده و دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم. در این غذا به دلخواه می توان رشته پلویی و گوشت چرخ کرده اضافه نمود.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

    


ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


سارا ۲۶ ارديبهشت ۹۸، ۱۱:۳۷
وای....
من عاشق اشکنه با مغزگرود و پیازم
۱
۱۷ اسفند ۱۳۹۷
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما