اشکنه کشته (برگه زرد آلو) :: گنابادگردی

گنابادگردی

وبسایتی جهت معرفی تاریخ، فرهنگ، مشاهیر، جاذبه های گردشگری،صنایع دستی و اخبار گردشگری شهرستان گناباد.

محل تبلیغات شما

اشکنه کشته (برگه زرد آلو)

مواد لازم: کشته ( برگه زرد آلو )، روغن، آب به مقدار لازم.

طرز تهیه: مقداری کِشتِه ( برگه زرد آلو ) را داخل آب ریخته و می گذارند تا نرم شود و آب آن شیرین شود. سپس آن را داخل ظرفی که روغن آن داغ شده می ریزند و می گزارند تا آب آن به جوش آید. پس از جوشیدن آب آن را از روی اجاق برداشته و با نان می خورند.


منبع: رضایی، سعید، کتاب کاخک،چاپ اول: 1391،مشهد: صیانت.


مطالب مرتبط:

    


ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


مهری ۲۴ ارديبهشت ۹۸، ۱۴:۱۶
چه جالب تاحالا نخوردم، یه بار باد امتحان کنم ببینم چجوریه.
مطالبتون عالیه
۱
۲۹ اسفند ۱۳۹۷
۱
مسلم ذوقی بیلندی

محل تبلیغات شما